Політика конфіденційності

1.Загальні положення

1.1. Ця Політика конфіденційності (далі – Політика) визначає вимоги до обробки та захисту персональних даних Користувачів, які збираються з відвідувачів  nagoru.com.ua (надалі – Сайта) в процесі надання послуг покупки, або надання інформаційних послуг, передбачених Умовами використання сайту.

1.2. Усі терміни, що містяться у цій Політиці вживаються у значені, наданому їм Умовами використання сайту, чинним законодавством України та звичаями ділового обороту.

1.3. Володільцем отриманих під час реєстрації на Сайті та користування ним персональних даних ТОВ «НІК СОН».

1.4. Перед реєстрацією на Сайті Користувач зобов’язаний ознайомитись з положеннями Політики та надати свою однозначну згоду на обробку персональних даних, зазначених у пункті 2.1 Політики.

1.5. Згода Користувача на обробку його персональних даних надається в електронній формі, шляхом проставлення відмітки (позначки) напроти відповідного пункту під час реєстрації на Сайті.

Користувач не має права отримувати Послуги та (або) Платні послуги, якщо він не згоден із умовами Політики.

Якщо особа повністю або частково не погоджується з цією Політикою, Виконавець просить її залишити сайт.

 2. Інформація, що збирається

2.1. До інформації про Користувача, яка збирається Сайтом, відноситься:

2.1.1. Інформація, отримана від Користувача, зокрема:

2.1.1.1. ім’я фізичної особи або найменування юридичної особи;

2.1.1.2. місце знаходження або проживання;

2.1.1.3. номер телефону;

2.1.1.4. електрона пошту;

2.1.1.5. фото;

2.1.1.6. реквізити платіжної карти.

2.1.2. Інформація отримана під час користування сервісами, зокрема:

2.1.2.1. файли сookies;

2.1.2.2. IP-адреса Користувача;

2.1.2.3. поведінка Користувача на Сайті.

2.3. Уся інформація про Користувача, яка обробляється Виконавцем, є конфіденційною.

  1. Виконавець не має права збирати персональні данні Користувача, окрім тих, що зазначені у пункті 2.1 Політики.

3. Мета обробки персональних даних

3.1. Виконавець збирає інформацію про ім’я, номер телефону та електронну пошту Користувача для ідентифікації особи, створення і управління Обліковими записами користувачів, забезпечення доступу до отримання послуг та (або) платних послуг.

3.2 Виконавець збирає інформацію про електронну пошту Користувача та номер телефону для обміну інформацією між Виконавцем та Користувачем, в тому числі з питань надання послуг та (або) платних послуг, обслуговування Користувача або проведення дозволених маркетингових комунікацій через будь-які доступні канали зв'язку.

3.3 Виконавець збирає інформацію про файли сookies, IP-адресу Користувача, поведінку Користувача на Сайті для адаптації реклами, що пропонується на Сайті або сервісах третіх осіб, та контролю загальної і індивідуальної активності Користувачів.

3.4 Виконавець може зберігати інформацію зібрану і отриману на своєму Сайті стільки, скільки буде потрібно для виконання ділових цілей, визначених розділом 3 Політики.

3.5. Інформація, яка збирається Виконавцем, використовуються ним з метою виконання Умов використання сайту як договору, укладеного між Виконавцем та Користувачем.

 4. Права Користувачів

4.1 Особисті немайнові права на персональні дані Користувача є невід'ємними і непорушними. Користувач має усі права, передбачені статтею 8 Закону України «Про захист персональних даних» та іншими законодавчими актами або договором.

4.2 Користувач має право пред’являти вмотивовану вимогу Виконавцю щодо заборони обробки своїх персональних даних (їх частини) та (або) зміни їх складу/змісту. Така вимога розглядається Виконавцем впродовж 10 днів з моменту отримання.

Вимога щодо заборони обробки персональних даних повинна містити прізвище, власне ім’я та по батькові Користувача, його місце проживання, засоби зв’язку із Користувачем (номер телефону та електронну пошту), конкретні персональні дані та законні підстави для заборони їх подальшої обробки Виконавцем.

Користувач, посилаючись на недостовірність його персональних даних, зобов’язаний на підтвердження даної обставини надати видані на його ім'я документи, які містять достовірні відомості про особу.

4.3. Якщо за результатами розгляду такої вимоги виявлено, що персональні дані Користувача (їх частина) обробляються незаконно, Виконавець припиняє обробку персональних даних Користувача (їх частини) та інформує про це Користувача.

4.4. Якщо за результатами розгляду такої вимоги виявлено, що персональні дані Користувача (їх частина) є недостовірними, Виконавець припиняє обробку персональних даних Користувача (чи їх частини), змінює їх склад/зміст та інформує про це Користувача.

4.5. Вимоги щодо заборони обробки персональних даних не підлягають задоволенню, зокрема, у випадку, коли розміщене Користувачем оголошення є активним (доступним для перегляду іншими користувачами), необхідності використання персональних даних Користувача для надання йому послуг, передбачених Умовами використання сайту, або підтримки ділових відносин між Виконавцем та третіми особами, яким передані персональні дані Користувача.

4.6. У разі якщо вимога не підлягає задоволенню або зміст вимоги не відповідає положенням пункту 4.2 Політики, Користувачу надається мотивована відповідь щодо відсутності підстав для її задоволення.

4.7. Користувач має право відкликати згоду на обробку персональних даних без зазначення мотивів, у разі якщо єдиною підставою для обробки є згода суб’єкта персональних даних.

З моменту відкликання згоди Виконавець зобов’язаний припинити обробку персональних даних.

Вимога відкликати згоду на обробку персональних даних повинна містити прізвище, власне ім’я та по батькові Користувача, його місце проживання, засоби зв’язку із Користувачем (номер телефону та адресу електронної пошти), конкретні персональні дані щодо яких відкликається згода на обробку Виконавцем.

4.8. Вимоги надсилаються у письмовій формі на адресу: 01115, м. Київ, вул. Тернопільська, 7А / 59, або електронній через електронну пошту: mail1@nagoru.com.ua.

 5. Передача персональних даних третім особам

5.1 Виконавець не передає персональні данні третім особам, за винятком випадків, передбачених законодавством України або цією Політикою.

5.2 Користувач надає згоду на поширення своїх персональних даних для отримання Виконавцем послуг, зокрема проведення (обробки) платежів, публікації оголошень у газеті, надання рекламних послуг.

5.3. Виконавець передає персональні данні афілійованим особам, іншим довіреним особам для обробки інформації за дорученням і на умовах Виконавця, що відповідають Політиці і іншими вимогами законодавства.

5.4. Виконання вимог встановленого режиму захисту персональних даних забезпечує Виконавець.

5.5. Поширення персональних даних без згоди Користувача, допускається у випадках, визначених чинним законодавством України, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини, зокрема, за обґрунтованими запитами державних органів, що мають право подавати заявки та отримувати такі дані, рішенням суду.

5.6. Виконавець залишає за собою право надавати знеособлені дані всім Користувачам і партнерам, включаючи видавців, рекламодавців і пов'язані сервіси третіх осіб.

 6. Захист конфіденційної інформації

6.1 Вся інформація, яка обробляється Виконавцем, захищена спеціальними організаційними заходами та технічними засобами з метою запобігання випадкових втрат або знищення, незаконної обробки, у тому числі незаконного знищення чи доступу до персональних даних.

6.2. Кожен із працівників Виконавця користується доступом лише до тих персональних даних (їх частини) Користувачів, які необхідні йому у зв’язку з виконанням своїх професійних чи службових або трудових обов’язків.

6.3. Видалення та знищення персональних даних здійснюється у спосіб, що виключає подальшу можливість їх поновлення.